vr-pakopelit

kenelle pelit sopivat?

VR-pakopelit ovat kaikille yli 12-vuotiaille. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Jos osaat puhua, kuunnella, kävellä ja tarttua esineisiin, sinulla on kaikki peliin tarvittavat taidot. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Onko ne yksinpelejä?

VR-pakopelit on tehty joukkueille, et voi paeta yksin! Pelit ovat joko kahdelle, kolmelle tai neljälle pelaajalle, tarkasta määrä pelikohtaisesta infosta. Teidän täytyy työskennellä yhdessä, ja jokaisella on tehtävänsä. Menestyksen avain on kommunikaatiossa, kuten perinteisissä pakohuoneissakin.

Tuleeko minulle huono olo?

Ubisoft Escape Games on suunniteltu välttämään liikepahoinvointia. Yleinen laukaisija pahoinvointiin on alhainen kuvanopeus ja huono suorituskyky, meidän vr-laitteemme ovat tehokkaita ja korkealaatuisia.

Varaa peli

Escape the Lost Pyramid

Escape the Lost Pyramid on ensimmäinen osa, ja se sopii mainiosti aloittelijoillekin. Seikkaile muinaisen Egyptin henkeäsalpaavassa pyramidissa, etsi kadonnut esine ja tie ulos pyramidista.

Difficulty: 3/5
Peliaika: 60 minuuttia
Pelaajia: 2 tai 4

Beyond Medusa´s Gate

Beyond Medusa´s Gate – koe elämäsi suurin seikkailu antiikin Kreikan myyttisissä maisemissa Assassin’s Creed Odysseyn maailmassa, jossa tehtävänänne on paeta pimeästä rannikkoluolastosta.

Vaikeusaste:4/5
Peliaika: 60 minuuttia
Pelaajia: 2 tai 4

The Dagger of Time

Prince of Persia – The Dagger of Time vie teidät keskelle muinaista temppeliä, jossa apunanne on mm. aikaa hallitseva tikari. Tätä kolmatta osaa suosittelemme jo ennenkin pelanneille.

Vaikeusaste: 5/5
Peliaika: 60 minuuttia
Pelaajia: 2, 3 tai 4

Huxley

Maailma, sellaisena kuin sen tunnet, on poissa. Ihmiskunta korvattiin koneilla. Se mikä oli ennen vihreää, on nyt tuhoutunut. Olette viimeiset jäljellä olevat selviytyjät, joilla on yksi tehtävä: auttaa HUXLEY:ta.

Difficulty: 3/5
Peliaika: 44 minuuttia
Pelaajia: 2, 3 tai 4