Pakohuoneessa 2-6 hengen porukka suljetaan huoneeseen ja heille annetaan 60 minuuttia aikaa paeta sieltä. Pakeneminen tapahtuu tehtäviä ratkomalla eikä voimaa saa tai tarvitse käyttää. Näppäryys, nokkeluus, päättelykyky, tarkkaavaisuus ja luova hulluus helpottavat pakenemista, mutta tiimityöskentely ja kommunikointi ovat todellinen avain vapauteen.

Usein Kysyttyä:

1) Kenelle pakohuone sopii?

Kaikille, jotka rakastavat haasteita ja ryhmässä toimimista!


2) Onko teidän peleissä ikärajaa?

Meillä ikäraja pelillä on 12 vuotta, mutta nuoremmatkin voivat osallistua vanhempien mukana. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli peliin on tulossa alle 12-vuotiaita lapsia.


3) Saako paikalle tuoda alkoholia?

Peli on päihteetön. Tarvitset päätäsi ongelmien ratkomiseen, joten sitä ei kannata turruttaa turhilla myrkyillä. Turvallisuussyistä meillä on oikeus evätä peliin pääsy päihtyneiltä henkilöiltä.


4) Miten maksamme varaamamme huoneen?

Pelin voi maksaa pelin jälkeen paikan päällä. Maksuvälineenä toimii käteinen sekä pankki- ja luottokortit. Myös ePassi, Eazybreak ja Smartum-setelit (kulttuuri) käyvät maksuvälineenä. Halutessasi voit maksaa huoneen ennakkoon netissä varausvahvistuksen linkistä.


5) Voinko perua varaukseni?

Varauksen voi perua 48 tuntia ennen pelin alkua ilman kuluja. Tämän jälkeen perutuista huoneista perimme 50 euron maksun. Peruuttamattomista huoneista perimme täyden hinnan.


6) Voiko peliä pelata muilla kielillä kuin suomeksi?

Henkilökunnalla on kielitaito suomeksi ja englanniksi, mutta huoneen kirjoitettu materiaali on tarjolla vain suomeksi. Sitä ei kuitenkaan ole paljoa. Ongelmien ratkaisussa harvoin tarvitaan kieltä ollenkaan, joten pärjäätte porukalla mainiosti, jos joku teistä pystyy tulkkaamaan lyhyet suomenkieliset tekstit.


7) En halua, että minua lukitaan mihinkään tilaan, mutta haluaisin tulla pelaamaan. Mitä teen?

Tule pelaamaan! Huoneesta pääsee aina pois hädän tullessa ja peliä valvotaan koko ajan. Voit turvallisin mielin tulla mukaan.


8) Voiko liikuntarjotteiset osallistua?

Tilamme luonne valitettavasi estää pyörätuolilla pääsyn tiloihin. Pienemmät rajoitteet eivät todennäköisesti haittaa. Ota kuitenkin meihin ennakkoon yhteyttä niin varmistetaan asia tapaus kohtaisesti.


10) Minulla jäi vielä kysyttävää. Saako teiltä kysyä?

Aivan varmasti saa. Rohkeasti puhelin kouraan tai näppäimistö sauhuamaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.